Adroit 420H

4×4 Püskürtme Beton Makinesi

22 m³/ sa püskürtme beton pompalama kapasitesi
8,4 m yatay 9,3 m dikey erişim mesafesi
6 m³/dk. kompresör kapasitesi
Perkins 74,5 kW dizel motor
Hidrostatik yürüyüş sistemi

Adroit 420H, 4×4 grubundaki en küçük kendinden yürüyüşlü püskürtme beton makinesidir. Adroit 420H, tünellerde ve madenlerde büyük makinelerin ulaşamayacağı noktalara kolayca ulaşabilmektedir. Şantiye şartlarına göre tasarlanmış oldukça sade bir dizayna sahip Adroit 420H’nin bakımı şantiyede kullanıcı tarafından kolayca yapılabilmektedir. Rijit şasisi 4 tekerden çekişli ve 4 tekerden direksiyonlu hareket kabiliyetine sahiptir. Platform üzerinde teleskopik bom sistemi, rotasyon grubu, su-katkı tankları ve pompaları, enerji kablo

makarası, kompresör ile tam donanıma sahiptir. Standart pompalama kapasitesi 22 m³/s’dir.

Hidrostatik sistem, değişken debili pompa ve hidromotor sayesinde kullanıcının maks. hız – maks. tork elde etmesine imkan verir. Yol ve arazi şartlarına göre tavşan veya kaplumbağa vites seçilebilir. Seri performansın gerekli olduğu sahalar ve zorlu zemin koşullarına sahip inşaat alanları için ideal bir seçimdir.

Her türlü soru, görüş, öneri, şikayet ve bilgi için iletişim bilgilerimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
34791 Sancaktepe – İstanbul
Faks: +90 216 561 09 89
(08:30 - 19:00)
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunduğumuzdan emin olmak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, siteden memnun olduğunuzu varsayacağız. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).