Adroit 16DT

Paletli Püskürtme Beton Makinesi
16 m³/sa püskürtme beton pompalama kapasitesi
7.7 m yatay, 8.5 m dikey erişim mesafesi
Perkins 36 kW dizel motor

Adroit 016 DT dizel motorlu, paletli şase üzerine monte edilmiş, 16 m³/saat beton pompalama kapasitesine bir püskürtme beton makinesidir. Sürüş, beton pompası kontrolü ve bom hareketleri kablolu uzaktan kumanda ile yapılmaktadır. Adroit 016 serisi, araç üstü veya 4×4 püskürtme beton makinelerin erişemediği dar profilli tüneller ve özellikle açık yüzey uygulamaları için ideal bir çözümdür.

Seri kullanımı ve düşük bakım maliyetleriyle öne çıkan Adroit 016 serisi inşaat sektörünün en çok tercih edilen püskürtme beton makinelerinden biridir. Adroit 016 serisi diğer sabit tip püskürtme beton pompalarından farklı olarak şaseye monte teleskopik bom ile donatılmıştır. Standart bom uzunluğu 7,7 m olup, makinenin bom uzunluğu isteğe bağlı olarak artırılabilmektedir.

Her türlü soru, görüş, öneri, şikayet ve bilgi için iletişim bilgilerimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
34791 Sancaktepe – İstanbul
Faks: +90 216 561 09 89
(08:30 - 19:00)
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunduğumuzdan emin olmak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, siteden memnun olduğunuzu varsayacağız. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).