Adroit 520AH-2

4×4 Belden Kırma Yük Çatallı ve Sepetli Platform
1500 kg + 2 personel bom taşıma kapasitesi
Maksimum kaldırma yüksekliği 5,72 m (sepet)
Maksimum kaldırma yüksekliği 5.6 m (çatal)
Yük çatalı
Deutz 103 kW dizel motor
Hidrostatik yürüyüş sistemi

Adroit 520AH-2 kendinden yürüyüşlü belden kırma şasiye sahip yük çatallı ve sepetli platform olarak tasarlanmıştır. EN280 Standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Deutz 103kW Euro Stage III dizel motor ile tahrik edilen 4×4 hidrostatik yürüyüş sistemi Dana aks ve şanzımana sahiptir. %40 eğim tırmanma kabiliyeti olan sistem S.A.H.R fren sistemi ile desteklenmektedir. Ayak basma silindirleri, otomatik yük çatalı denge ve sepet denge, moment algılama ve aşırı yük algılama gibi gerekli tüm emniyet sistemlerine sahiptir.

Quick coupler yardımı ile yük çatalı ve sepet platform değişimi tek personel tarafında kolayca yapılabilir. 2.seviye FOPS ve ROPS sertifikalı kabini ile Adroit 520AH-2 madenler, metro tünelleri ve tüm yeraltı çalışmalarında havalandırma sistemleri, elektro mekanik montajlar, enjeksiyon ve dinamit yerleştirme uygulamaları için idealdir.

Her türlü soru, görüş, öneri, şikayet ve bilgi için iletişim bilgilerimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
34791 Sancaktepe – İstanbul
Faks: +90 216 561 09 89
(08:30 - 19:00)
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunduğumuzdan emin olmak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, siteden memnun olduğunuzu varsayacağız. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).